g-remarketing
Menü

Eladó 104 nm-es új építésű lakás a Nyulason

Ár: 67 500 000 FT
Referencia szám: SH001578
Ingatlan típusa: Sorház
emelet: földszint
szobák: 2 + 2 szoba
átadás időpontja: 2020.03.31
alap terület: 103.60 m²
erkély mérete: 3.53 m²
terasz mérete: 14.82 m²
valós terület: 112.78 m²
fűtés típusa: Házközponti egyedi méréssel
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Debrecen kiemelten kedvelt részén, Nyulason - csendes, panorámás, új építésű lakónegyedben - 5 lakásos sorház épül. A különleges megjelenésű, modern és letisztult formavilágú projekt lakásainak értékesítése elindult! A Nagyerdő közvetlen közelében, új építésű házakkal beépített lakónegyedben helyezkedik el az U alakú épülettömb, melyben belső kétszintes ingatlanok kerülnek kialakításra privát kertkapcsolattal.

Eladó egy 88,75 nm-es, belső kétszintes, nappali + 3 szobás sorházi lakás, 14,85 nm-es gépkocsi tárolóval, 3,53 nm-es erkéllyel, 14,82 nm-es terasszal és 102 nm-es kertkapcsolattal.

Referencia szám: HZ456658

Családias környezet

Nyulas városrész egy kimondottan nyugalmas, csendes részként ismert környék Debrecenben. A sorházi projekt kiváló helyen található, folyamatosan fejlődő és könnyen megközelíthető környéken, ahonnan a belváros 5-10 perc alatt elérhető autóval valamint több buszjárattal, miközben a környék a külvárosi idill minden előnyével rendelkezik.

Elegáns, letisztult formavilág

A projekt tervezése során kidolgozott precíz, jól átgondolt dizájn modern, minimalista stílusirányzatot követ. Az épületet épp ezért letisztult színek és formák jellemeznek, világos és tágas terekkel, elegáns megjelenéssel. A nagy alapterületű sorházi ingatlanok belső elosztása szintén ezt a hatást éri el a tágas, amerikai konyhás étkező-nappalival és a praktikus kialakítással. A műszaki megvalósítás szintén egy magasabb miliőt képvisel, a lakásokon belül a földszinti részen padlófűtés, az emeleten lapradiátor kerül kiépítésre, kombi átfolyós gázkazánnal.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek ingatlan, és szeretne a belvároshoz közel, de mégis csendes környéken élni, hívjon bátran!

Hiteligénylés
Egri Zsolt
Kérjen tanácsot független hitelügyintézőnktől, aki díjmentesen tájékoztatja Önt az optimális lehetőségekről!
Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról