g-remarketing
Menü

Eladó 38 nm-es lakás Debrecen kertvárosi részén 2.

Ár: 27 055 000 FT
Referencia szám: LS001715
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 1. emelet
szobák: 1 + 1 szoba
átadás időpontja: 2020.07.31
alap terület: 38.01 m²
erkély mérete: 1.23 m²
valós terület: 38.63 m²
fűtés típusa: Gáz (cirkó)
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Új építésű, modern ingatlanok egy kiemelten kedvelt környezetben, a Liget lakópark szomszédságában.

Ebben a kiváló projektben eladásra kínálunk egy 38,1 nm-es, nappali + 1 szobás, délnyugati tájolású lakás 1,23 nm-es erkéllyel.

A 10 lakásos társasház Debrecen legkeresettebb kertvárosi részén épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. A hangulatos, luxus családi házakkal övezett résztől nem messze kerül megépítésre, kiépített biciklis úttal valamint a lakónegyedben rendelkezésre álló szolgáltatásokkal.

Az új, modern lakások tulajdonosainak a klasszikus kertvárosi környezetben sem kell lemondaniuk a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közelében hipermarketek például az Auchan és a Stop Shop található, melynek környékén számos egyéb üzlet érhető el.

A 2. emeletes társasház modern építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal és precíz kivitelezéssel készül.  Az épület egyik oldalán lakások, a másik oldalán irodák kerülnek megépítésre.

Parkolásra a zárt udvarban kialakított fedett garázsban lesz lehetőség, míg az irodák számára utcafronti parkoló lesz elérhető.

A kialakításra kerülő ingatlanok legtöbbje kis alapterülettel épül, amelyek a 38 nm-től egészen az 53 nm-ig terjednek, nappali + 1 szobás kialakítással valamint loggiával vagy erkéllyel.

Tudjon meg többet a lakásokról és irodákról! Keressen minket telefonon vagy akár email-en keresztül!

Referencia szám: LK473229

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról