g-remarketing
Menü

Eladó 39 nm-es lakás Debrecen kertvárosi részén 10.

Ár: 34 580 000 FT
Referencia szám: LS001723
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 2. emelet
szobák: 1 + 1 szoba
átadás időpontja: 2020.07.31
alap terület: 38.60 m²
erkély mérete: 5.80 m²
terasz mérete: 15.90 m²
valós terület: 49.45 m²
fűtés típusa: Gáz (cirkó)
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Új építésű, modern ingatlanok egy kiemelten kedvelt környezetben, a Liget lakópark szomszédságában.

Ebben a modern kialakítású projektben 38,6 nm-es, nappali + 1 szobás, északi tájolású lakás 15,9 nm-es tetőterasszal és 5,86 nm-es loggiával eladó.

A 10 lakásos társasház Debrecen legkeresettebb kertvárosi részén épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. A hangulatos, luxus családi házakkal övezett résztől nem messze kerül megépítésre, kiépített biciklis úttal valamint a lakónegyedben rendelkezésre álló szolgáltatásokkal.

Az új, modern lakások tulajdonosainak a klasszikus kertvárosi környezetben sem kell lemondaniuk a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közelében hipermarketek például az Auchan és a Stop Shop található, melynek környékén számos egyéb üzlet érhető el.

A 2. emeletes társasház modern építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal és precíz kivitelezéssel készül.  Az épület egyik oldalán lakások, a másik oldalán irodák kerülnek megépítésre.

Parkolásra a zárt udvarban kialakított fedett garázsban lesz lehetőség, míg az irodák számára utcafronti parkoló lesz elérhető.

A kialakításra kerülő ingatlanok legtöbbje kis alapterülettel épül, amelyek a 38 nm-től egészen az 53 nm-ig terjednek, nappali + 1 szobás kialakítással valamint loggiával vagy erkéllyel.

Tudjon meg többet a lakásokról és irodákról! Keressen minket telefonon vagy akár email-en keresztül!

Referencia szám: LK473440

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról