g-remarketing
Menü

Eladó 73 nm-es lakás a Park Residence-ben

Ár: 55 650 368 FT
Referencia szám: LS001698
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 4. emelet
szobák: 3 szoba
átadás időpontja: 2020.12.31
alap terület: 73.55 m²
loggia mérete: 11.49 m²
valós terület: 79.30 m²
fűtés típusa: Házközponti egyedi méréssel
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Eladó új építésű lakások Debrecen abszolút belvárosában, egy közel 800 nm-es telken. A két épületből álló 24 lakásos, modern arculatú, színvonalas társasházban az eladó lakások méretei igen széles skálán mozognak. A legkisebb otthon 32 nm-es, míg a legnagyobb egy 105 nm-es penthouse, hatalmas terasszal.

A liftes társasház negyedik emeleti, 73,55 nm-es lakása, nappali + 2 szobával, 11,49 nm-es loggiával eladó.

Az épület pinceszintjén és földszintjén teremparkolók, illetve tárolók kapnak helyet, melyek vásárlása opcionális.  A belvárosi lakóparkban megtalálható a fiatalos lakások mellett a nagyobb, több fős családokat is kiszolgáló ingatlanok. Jellemzően 1 szobás, nappali + 1 szobás illetve nappali  + 2 szobás lakások kerülnek kialakításra, de találhatunk a kínálatban nappali + 3 szobás ingatlant is, melyek az „A” épület esetében az  elsőtől a negyedik emeletig helyezkednek el, a „B” épület esetében az ötödik emeletig. 

Elhelyezkedés

A liftes társasház Debrecen városközpontjában kerül megépítésre, egy csendes kisforgalmú utcában, ahonnan pár száz méterre található a Hal köz. Továbbá 400-500 méterre a Nagytemplom, melynek közvetlen környezetében található a város legfontosabb utcája, a Piac utca, amely üzleteivel, éttermeivel, kávézóival, sétáló övezetével várja a vendégeket. Az ingatlanok értékét tovább emeli a kiváló infrastruktúra, melynek köszönhetően könnyedén elérhető a város számos pontja, mivel pár percre találhatók a buszpályaudvarok, valamint a villamosmegállók is.

Páratlan elhelyezkedés, kiváló tervezés és magas színvonalú kivitelezés jellemzi a projektet.

Az értékesítés már elkezdődött, ne maradjon le! További részletekért keressen minket bizalommal!

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról