g-remarketing
Menü

Eladó 73 nm-es új lakás az Ispotály lakópark III.ütemében

Ár: 46 400 000 FT
Referencia szám: LS001815
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 4. emelet
szobák: 1 + 3 szoba
átadás időpontja: 2021.02.28
alap terület: 73.00 m²
terasz mérete: 13.89 m²
valós terület: 79.95 m²
fűtés típusa: Házközponti egyedi méréssel
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

A projekt 3 ütemben valósul meg, az első ütemben rendelkezésre álló lakásokból már csak néhány db eladó lakás maradt, a második ütemben összesen 100 db lakás kerül kialakításra két különálló épülettömbben, a harmadik ütemben pedig 48 db lakás valósul meg.

A lakópark F épületében eladó egy 73 nm-es, nappali + 3 szobás, világos lakás 14 nm terasszal.

  Elhelyezkedés szempontjából a lakópark jól megközelíthető, a távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megállók pár perc sétára találhatóak, a városi közlekedés egyszerű és gyors. A lakópark szomszédságban minden fontos intézmény, üzlet megtalálható: óvoda, egészségügyi intézmény, patika, kereskedelmi egységek, továbbá az új pályaudvar elkészülte során megépülő üzletek és éttermek is gondoskodnak majd a lakók kényelméről.

A fejlesztés 18 ezer négyzetméteres telken valósul meg, ahol a hamarosan átadásra kerülő 4 épülettömb mellé újabb 4 emeletes épülettömböt húznak fel. Az épületben lift kerül kialakításra, a lakások fűtését központi gázkazán biztosítja, lakásonkénti egyedi méréssel, fürdőszobában padlófűtéssel.

A gépkocsi tárolására a pinceszinten kialakított teremgarázsban lesz lehetőség. A garázsok mellett egyedi és közösségi tárolók is rendelkezésre állnak. A földszinti lakásokhoz fedett terasz, az emeleti lakásokhoz pedig loggia tartozik.

A tervezésnél hangsúlyos szerepet kaptak a modern formák és a zöld környezet, így a kivitelezés során a korszerű épülettömbök között jelentős arányú zöldfelület kerül kialakításra. Az épület által határolt modern, belső udvarban kerthangulatos leülős helyeket is kialakítanak, melyek lehetőséget adnak a pihenésre, kikapcsolódásra.

Referencia szám: LK480276

Érdeklődjön nálunk a további információkról és lehetőségekről!

Ingatlan kereső