g-remarketing
Menü

Exkluzív 35 nm-es lakás az Egyetemek közelében

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS001871
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 7. emelet
szobák: 2 szoba
átadás időpontja: 2021.06.30
alap terület: 35.35 m²
terasz mérete: 22.17 m²
valós terület: 46.44 m²
fűtés típusa: mennyezet fűtés-hűtés és padló fűtés
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

A társasház 7. emeleti, 35 nm-es lakása – nappali + 1 szobával, zuhanyzóval és 22 nm-es terasszal eladó.

Projekt leírás

Az Egyetem Tower egy újonnan épülő, exkluzív 65 lakásos komplexum, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik majd az itt lakók kényelméről. Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó portaszolgálat kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.

Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.

Az előértékesítés elkezdődött, legyen az elsők között!

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról