g-remarketing
Menü

Exkluzív 37 nm-es lakás az Egyetemek közelében

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS001827
1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 1. emelet
szobák: 1 szoba
átadás időpontja: 2021.12.31
alap terület: 37.36 m²
terasz mérete: 10.41 m²
valós terület: 42.57 m²
fűtés típusa: mennyezet fűtés-hűtés és padló fűtés
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

A társasház első emeletén lévő 37 nm-es, keleti tájolású lakás 10 nm terasszal eladó.

Projekt leírás

Az Egyetem Tower egy újonnan épülő, exkluzív 65 lakásos komplexum, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik majd az itt lakók kényelméről. Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó portaszolgálat kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.

Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.

Az előértékesítés elkezdődött, legyen az elsők között!

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról