g-remarketing
Menü

Exkluzív 37 nm-es lakás az Egyetemek közelében

Ár: 59 426 070 FT
Referencia szám: LS001863
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 6. emelet
szobák: 2 szoba
átadás időpontja: 2021.12.31
alap terület: 36.81 m²
terasz mérete: 26.07 m²
valós terület: 49.85 m²
fűtés típusa: mennyezet fűtés-hűtés és padló fűtés
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Ebben az exkluzív fejlesztésben 37 nm-es lakás hatalmas nappalival, 9 nm-es hálóval és 26 nm-es terasszal eladó. 

Projekt leírás

Az Egyetem Tower egy újonnan épülő, exkluzív 65 lakásos komplexum, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik majd az itt lakók kényelméről. Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó portaszolgálat kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.

Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.

Az előértékesítés elkezdődött, legyen az elsők között!

Referencia szám: LK483026

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról