g-remarketing
Menü

Új építésű 101 nm-es lakás a Homokkertben 5B.Fszt.1

Ár: 111 214 500 FT
Referencia szám: LS001152
1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: földszint
szobák: 2 + 3 szoba
átadás időpontja: 2023.04.30
alap terület: 100.93 m²
terasz mérete: 63.90 m²
valós terület: 132.88 m²
fűtés típusa: Hőszivattyús rendszerrel, mennyezet hűtés-fűtés
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Társasházak a kertváros és belváros határán!

A Homokkertben épülő lakópark egy 5 társasházból álló épületegyüttes, amelyben 3db 8 lakásos, 1db 9 lakásos és 1db 14 lakásos ház épült. A kétemeletes épületekben összesen 47 lakás kapott helyet. Minden épület legfelső szintjén Penthouse lakások találhatóak, óriás méretű terasszal, amely méltóan képviseli azt az életérzést, amit egy Penthouse lakás jelent és kellemes panorámával egészíti ki a lakófunkciót. A többi szinten lévő lakások mindegyike tágas, napfényes terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. A nagy teraszok vagy erkélyek a lakóterek részévé válva növelik a használati értéket és lehetőséget adnak lakóinak, hogy a zöld környezet adta kellemes atmoszférát természet közelből élvezhessék.

A családi és társasházi övezetben megépült új építésű lakópark kialakításának köszönhetően megfelelő választás lehet egy, vagy több gyermekes családoknak, fiatal házasoknak, egyedül élő, nyugalmat szerető embereknek, nyugdíjasoknak egyaránt.

A projekt modern, homlokzati kialakítás és a mai igényeknek megfelelő műszaki tartalma fontos szempont volt a tervezéskor, hogy a lakások többsége alkalmas legyen a CSOK által nyújtott vissza nem térintendő juttatás és kedvezményes lakás vásárlási hitel igénybevételére. Ezzel jelentősen megkönnyítve az ingatlant vásárlók döntését a családi fészek kiválasztásakor.

A lakásválasztásnál a megfelelő lakóterület mellett fontos szempont az elhelyezkedés, hogy a mindennapi életet gördülékenyen tudja az ember megszervezni. Ezt a gördülékenységet biztosítja ez a lakópark is.

Debrecen központjához közel helyezkedik el, a belváros és kertváros határán, a Főtérhez 2 km távolságra. A lakóparktól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint a Mikepércs úti Tesco, Spar 5 perces autózással elérhető.

Az ingatlanok tervezésénél és kivitelezésénél a jelenleg érvényben lévő trendek figyelembevételével igyekezett a beruházó a modern és környezettudatos megoldásokat követni. Így az épület tetején napelem rendszer került kialakításra, amely a házak közös energia használatához ad majd kellő támogatást.

 

Hiteligénylés
Nagy Attila Zoltán
Kérjen tanácsot független hitelügyintézőnktől, aki díjmentesen tájékoztatja Önt az optimális lehetőségekről!
Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról