g-remarketing
Menü

Eladó napfényes lakások a Kölcsey Központ közelében

  • Ingatlanok száma: 12
  • Építkezés kezdete: 2019.05.15
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.03.31
  • Ingatlanok méretei: 36-74 m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen belvárosában, a Kölcsey Központ közelében 18 lakásból álló, modern, letisztult arculatú fejlesztés valósul meg.

Modern belvárosi társasház

Az új építésű társasházban megvásárolható ingatlanok 4 szinten helyezkednek el, szintenként 4-5 lakás kialakításával. A lakóépület legkisebb ingatlana 36 nm, a legnagyobb egy 74 nm-es negyedik emeleti, tetőtéri lakás. A rendkívül jó tervezésnek köszönhetően mindegyik lakáshoz egy fedett loggia, valamint a negyedik emeleten található lakásokhoz egy úgynevezett tetőerkély is kialakításra kerül.

A telek kiváló elhelyezkedésből adódóan az ingatlanok napfényesek, igényes belső kialakítással kerülnek kivitelezésre. A lakások mindegyike D, DK-i illetve DNY-i tájolású, ezáltal az elérhető legnagyobb mennyiségű természetes fény áramlik be a lakásokba.

Parkolásra a földszinten kialakításra kerülő teremgarázsban lesz lehetőség, ezek megvásárlása nem kötelező. Ezen a szinten továbbá egy kéthelyiséges irodaegység is kivitelezésre kerül, kiszolgáló funkcióval ellátva.

Központi elhelyezkedés

Az új építésű társasház a Fórum és Pláza bevásárlóközponthoz közel, valamint a Kölcsey Központ szomszédságában helyezkedik el, az 1-es és 2-es villamos vonalak közelében, ahonnan gyalogosan a város központja 5 perc alatt elérhető.

Modern megjelenés, magas műszaki tartalom, kiváló tájolás és maximális helykihasználás jellemzi a projektet.

Ha felkeltette érdeklődését, és szeretné megismerni a részletes műszaki tartalmat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok