g-remarketing
Menü

Új építésű ikerház eladó Pallagon

Ár: 158 900 000 FT
Referencia szám: IH002325
1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
Ingatlan típusa: Ikerház
emelet: földszint
szobák: 5 szoba
átadás időpontja: 2023.01.25
alap terület: 191.00 m²
terasz mérete: 62.65 m²
valós terület: 222.33 m²
fűtés típusa: Gáz kazán, padlófűtés
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Válassza otthonának a Pallagon épült ikerházainkat!

Eladásra kínálunk egy 191 nm-es, nappali + 4 szobás, belső kétszintes ikerházat, mely 555 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan duplakomfortos, déli tájolású, napfényes otthon.

MODERN STÍLUSÚ, ENERGIATAKARÉKOS KÖLTÖZHETŐ OTTHONOK!

Igényes lakókörnyezetben, csendes utcában, kiváló közlekedési feltételekkel, Debrecentől alig 2 km-re, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában MEGÉPÜLT kiváló elrendezésű, napfényes, teraszos ikerházakat nagyméretű saját kertekkel kínálunk megvételre.

A lakóparkban lévő eladó ingatlanok egy esztétikus, biztonságos egységes kerítés rendszerrel kerültek körbevéve, ezzel is meghatározva az egységes építészeti és környezeti minőség színvonalát.

Az ikerházi lakások megközelítése autóval gyors és egyszerű, akár a 4-es számú főút, akár a Pallagi úton Debrecen centrumából. Tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető, a 11-es helyi buszjárat megállója közvetlenül lakópark délkeleti határában található.

Az új építésű lakópark legnagyobb értéke a természet közvetlen közelsége, amit a szomszédos Parkerdő, illetve a telkek laza szerkezetű beépíthetősége garantál. Az egyes telkek méretei, az helyi építési szabályzatban előírt kötelező nagy zöldterület, az alacsony beépítési százalék, mind az Ön intim, természet közeli élettérét biztosítja. A telkek nagy mérete miatt a területre, inkább nagyobb alapterületű épületek kívánkoznak.

Eladó házak exkluzív, zárt lakóközösségünkben 32 család valósíthatja meg álmai otthonát.

Pallagon megépült és 2019 szeptember 01-i kezdéssel megkezdte működését a Nemzetközi Iskola, amely német, illetve angol anyanyelvű képzéssel biztosítja az óvoda, általános iskola, illetve középiskolai képzést is tartalmazó intézmény működését.

Igényes otthont keres, itt biztos teljes kényelemre talál a család! Keressen minket bizalommal!

Ingatlan kereső
Érdeklődjön a lakásról