g-remarketing
Menü

KÖLTÖZHETŐ ikerházak Pallagon

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 6
  • Építkezés kezdete: 2022.01.31
  • Eladó ingatlanok: 6
  • Építkezés vége: 2023.01.25
  • Ingatlanok méretei: 147-191 m²
Új építésű projekt leírás

Válassza otthonának a Pallagon épült ikerházainkat!

MODERN STÍLUSÚ, ENERGIATAKARÉKOS KÖLTÖZHETŐ OTTHONOK!

Igényes lakókörnyezetben, csendes utcában, kiváló közlekedési feltételekkel, Debrecentől alig 2 km-re, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában MEGÉPÜLT kiváló elrendezésű, napfényes, teraszos ikerházakat nagyméretű saját kertekkel kínálunk megvételre.

A lakóparkban lévő eladó ingatlanok egy esztétikus, biztonságos egységes kerítés rendszerrel kerültek körbevéve, ezzel is meghatározva az egységes építészeti és környezeti minőség színvonalát.

Az ikerházi lakások megközelítése autóval gyors és egyszerű, akár a 4-es számú főút, akár a Pallagi úton Debrecen centrumából. Tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető, a 11-es helyi buszjárat megállója közvetlenül lakópark délkeleti határában található.

Az új építésű lakópark legnagyobb értéke a természet közvetlen közelsége, amit a szomszédos Parkerdő, illetve a telkek laza szerkezetű beépíthetősége garantál. Az egyes telkek méretei, az helyi építési szabályzatban előírt kötelező nagy zöldterület, az alacsony beépítési százalék, mind az Ön intim, természet közeli élettérét biztosítja. A telkek nagy mérete miatt a területre, inkább nagyobb alapterületű épületek kívánkoznak.

Eladó házak exkluzív, zárt lakóközösségünkben 32 család valósíthatja meg álmai otthonát.

Pallagon megépült és 2019 szeptember 01-i kezdéssel megkezdte működését a Nemzetközi Iskola, amely német, illetve angol anyanyelvű képzéssel biztosítja az óvoda, általános iskola, illetve középiskolai képzést is tartalmazó intézmény működését.

Igényes otthont keres, itt biztos teljes kényelemre talál a család! Keressen minket bizalommal!

Ingatlanok