g-remarketing
Menü
2020. máj. 04

Épül az Egyetem Tower - Debrecen egyik legizgalmasabb lakóház projektje

_data/news_1588611172.jpg

Már jó ideje rajta van a fejlesztési térképen a debreceni Egyetem Tower, melynek immár látható nyomai is vannak, hiszen végre kivitelezési munkálatok is megkezdődtek a helyszínen. A 9 emeletes, három pinceszinttel rendelkező prémium lakóház az Egyetem sugárúton, az egykori Melange Kávéház helyén fog felépülni. Az építési folyamat a bontással kezdődött, jelenleg a mélyépítési munkálatok folynak. 

Debrecen egyik legizgalmasabb lakóingatlan fejlesztésében összesen 65 exkluzív lakás kerül megépítésre, melyeknek 21 százaléka már az építkezés megkezdése előtt el is kelt. A jelenlegi piaci környezetben az értékesítési folyamat jelentős része gyakran online kerül lebonyolításra. Ennek részeként az érdeklődők minden információt, videó- és tervanyagot megkapnak, illetve online videóhíváson keresztül kaphatnak teljeskörű tájékoztatást és eligazítást. Természetesen személyes találkozásra is van lehetőség meghatározott biztonsági feltételek mellett.  

A kivitelező igyekszik a környezetre való legnagyobb tekintettel lebonyolítani a munkálatokat, ügyelve a szomszédok és a lakókörnyezet megfelelő tájékoztatására és nyugalmának megőrzésére. A munkások a jelenlegi helyzetre való tekintettel a higiéniai előírások maximális betartása mellett dolgoznak és emellett odafigyelnek a saját és környezetük egészségére is. Az építkezés során szem előtt tartják, hogy a műveleteknek minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, például a kivágott fák előírások szerinti visszapótlásával.  

Az Egyetem Tower koncepcióját a kezdetektől fogva a hotelekben tapasztalt kényelem határozza meg. Ez olyan kiépített szolgáltatások révén valósul meg, mint az épület földszintjén kialakított recepció és portaszolgálat, az élmény és kikapcsolódás szolgálatában álló medence, panorámás napozó, valamint a tetőteraszon kiépített jakuzzi és szauna. Az épületben helyet kapó autóliftes mélygarázs is egyedülállónak számít a régióban. A lakások fűtése padlófűtéssel és mennyezeti fűtés-hűtéssel lesz kivitelezve, melyhez a hőt a legkorszerűbb hőszivattyús technológia fogja előállítani hatékony, kényelmes és környezetbarát megoldással.  

Ha szeretne többet megtudni az épülő lakásokról, nézze át a lakások listáját az oldalunkon, vagy keressen meg bennünket bármely elérhetőségünkön!

levaine.juli@dh.hu
+36307498831


  • Nagy az érdeklődés a CSOK iránt.
    Hitelből vásárlók aránya jelenleg 20% a piacon a Duna House Hitel Centrumának adatai alapján. Ingatlant vásárlók nagy része továbbra is készpénzzel fizet. Az általuk felvett hitelösszeg átlaga jelenleg 6,5 millió Forint, országos átlagban.
  • Áfacsökkentés
    2016. januártól a 150 négyzetméteresnél kisebb új építésű lakások és a 300 négyzetméteresnél nem nagyobb új építésű családi házak áfáját 27 százalékról 5 százalékra csökkentette a kormány a következő négy évre.