g-remarketing
Menü

Apollo House

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 3
  • Építkezés kezdete: 2023.09.01
  • Eladó ingatlanok: 3
  • Építkezés vége: 2024.12.31
  • Ingatlanok méretei: 39-72 m²
Új építésű projekt leírás
RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG ! ÚJ ÉPÍTÉSŰ ingatlanok a KLASSZIKUS belvárosban !

Debrecen lüktető belvárosában lelt otthonra ez az EGYEDÜLÁLLÓ, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ingatlanokat felsorakoztató fejlesztés. A klasszikus belvárosban elhelyezkedő, egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedő, ÉRTÉKÁLLÓ ingatlanok kivitelezése elkezdődött.

A mindössze csak 4 lakást számláló projekt elhelyezkedése figyelemre méltó: Debrecen fő utcájában, a Piac utcán, a Halköztől és a Kossuth tértől karnyújtásnyira található.
Valódi szabadságot jelent, hogy megannyi üzlet, bevásárlóközpont, áruház, étterem és kávézó szinte a kapun kilépve elérhető. Költözzön ide, és a város azonnal a lábai előtt hever!

A projektet gondosan kidolgozott műszaki tartalma a PRÉMIUM KATEGÓRIÁBA emeli. A tervezés és kivitelezés fókuszában az ingatlanok értékállósága állt, melyet KORSZERŰ MŰSZAKI MEGOLDÁSOKKAL ÉS MINŐSÉGI ANYAGHASZNÁLATTAL kíván elérni a beruházó.

Az épületek fűtését rendkívül gazdaságos üzemű hőszivattyús megoldás biztosítja, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással.

Ha értékálló ingatlanba fektetné a pénzét, a város kiemelt övezetében szeretne luxus minőségű lakóházban otthonra találni, ne késlekedjen!
Keressen meg minket, és elküldjük Önnek a részletes műszaki leírást, valamint választ kaphat további felmerülő kérdéseire is!

Műszaki alapadatok:
- Liftes épület
- Vasbeton pillérváz
- 30-as kitöltő tégla falazat
- 15- cm hőszigetelő rendszer
- 3 rétegű antracit színű műanyah nyílászárók
- Fűtése: hőszivattyús, padlózati leosztással

Ingatlanok