g-remarketing
Menü

Eladó új építésű lakások a Tócóvölgy új lakóparkjában

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 14
  • Építkezés kezdete: 2022.12.30
  • Eladó ingatlanok: 10
  • Építkezés vége: 2024.01.01
  • Ingatlanok méretei: 67-83 m²
Új építésű projekt leírás

 

A debreceni Tócó-patak mellett elhelyezkedő vadonatúj társasházban összesen 7 lakás várja leendő vevőit. Az elegáns, modern lakások kiváló minőségű felületekkel és kellemes, komfortos lakóterekkel büszkélkednek. A rendelkezésre álló garázsok pedig garantálják a biztonságos és kényelmes parkolást, tovább emelve az otthonok funkcionalitását.

A lakások modern technológiával felszereltek, a fűtést levegő hőszivattyúval és mennyezetfűtés-hűtéssel biztosítják. Az épület teljesen gázmentes, ami a környezetbarát és energiahatékony fűtési megoldásokra való áttérést hangsúlyozza.

A nyílászárók fokozott hőszigetelésű műanyagból készülnek, és 6-7 kamrás profilrendszerrel rendelkeznek. A három rétegű üvegezés tovább növeli az energiahatékonyságot, hozzájárulva a lakások optimális hőmérsékletéhez és kényelméhez. Ez a modern technológia nemcsak a fenntarthatóságot támogatja, hanem a lakók számára is kényelmet és hatékonyságot biztosít az otthonukban.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a Tócó-patak szomszédságában, egy nyugodt kertvárosi környezetben találja meg álmai otthonát. Jelentkezzen most, és váljon ennek a modern és kényelmes lakóprojektnek a részévé!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről