g-remarketing
Menü

Seven Residence - Kényelmes otthonok a Széchenyikertben!

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 7
  • Építkezés kezdete: 2023.01.01
  • Eladó ingatlanok: 4
  • Építkezés vége: 2024.04.30
  • Ingatlanok méretei: 54-104 m²
Új építésű projekt leírás

Seven Residence - Kényelmes otthonok a Széchenyikertben!

Debrecenben a Széchenyikertben 7 lakásos társasház épül, melynek 7 exkluzív lakása és 7 garázsa kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik a belváros közelében szeretnék megtalálni otthonukat. A modern dizájn, magas minőségű felületek és tágas lakóterek garantálják, hogy az itt lakók kényelmes és stílusos életet élvezhessenek.

Az új társasház kiemelkedő lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a városi életstílust. A lakások modern és funkcionális kialakítása ideális otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének a város központjához közel élni, miközben nem kell lemondaniuk a kényelemről és a minőségről.

Magas színvonalú építészeti megoldások

Az épület kivitelezése során kiemelten fontos volt a beruházó számára a magas minőségű építészeti megoldások alkalmazása. A modern és letisztult design mellett a funkcionalitás és az energiahatékonyság volt a fő szempont, hogy minden lakó maximális komfortot élvezhessen.

Energiahatékony hűtés és fűtés

Az épület fűtését és meleg víz ellátását egyaránt a legmodernebb technológia szolgáltatja. A központi hőszivattyú és a központi gázkazán kombinációja optimális hőmérsékletet biztosít minden lakás számára, miközben hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé.

A lakásokban padlófűtés és mennyezeti hűtés rendszer kerül kiépítésre, valamint a hőmérséklet szabályozása 2 db hordozható termosztáttal történik, amelyek könnyen kezelhetők és részét képezik a lakások magas műszaki tartalmának.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget befektetésre! A kínálatunkban lévő új társasház exkluzív környezetben található, így ideális választás lehet azok számára, akik ingatlanbefektetésben gondolkodnak.

Ha további részletekre lenne szüksége vagy bármely ingatlan felkeltette érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére!

Ingatlanok