g-remarketing
Menü

Bemi társasház Hajdúszoboszló

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 11
  • Építkezés kezdete: 2023.11.30
  • Eladó ingatlanok: 6
  • Építkezés vége: 2024.11.30
  • Ingatlanok méretei: 48-84 m²
Új építésű projekt leírás

 

Új építésű lakások, tervezhető otthonok!

Új építésű, modern ingatlanok csendes, családi házas övezetben Hajdúszoboszlón.

A 11 lakásos társasház Hajdúszoboszló legkeresettebb/legkedveltebb kertvárosi részén épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. Hangulatos, családi házakkal övezett részen kerül megépítésre, 10 percnyire (AUTÓVAL) a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől.

A kialakításra kerülő ingatlanok legtöbbje kis alapterületű, nappali + 1 szobás, de találunk a kínálatban nappali + 3 szobás, 84 nm-es nagy lakást is.

A parkolást a zárt udvarban kialakított beállók biztosítják, melynek vásárlására lehetőség van, ára 2 MFt.

A beruházó szemlélete, hogy teraszokkal többlet életteret adjon az új tulajdonosoknak. A teraszok vagy erkélyek a lakóterek részévé válva növelik a használati értéket és lehetőséget adnak lakóinak, hogy a zöld környezet adta kellemes atmoszférát természet közelből élvezhessék, így a projektben található összes ingatlan terasszal vagy erkéllyel kerül megépítésre.

A 2. emeletes társasház modern építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal és precíz kivitelezéssel készül. 

A lakásválasztásnál a megfelelő lakóterület mellett fontos szempont, hogy a mindennapi életet gördülékenyen tudják megszervezni. A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 3 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

Válasszon 11 modern kialakítású, 42-84 nm közötti alapterületű 1-4 szobás lakásaink közül, melyekhez akár beálló is vásárolható.

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről