g-remarketing
Menü

Belvárosi Kényelem: Egyedülálló Lakások és Irodák

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 55
  • Építkezés kezdete: 2024.03.01
  • Eladó ingatlanok: 45
  • Építkezés vége: 2025.12.30
  • Ingatlanok méretei: 42-116 m²
Új építésű projekt leírás

Belvárosi Kényelem - Egyedülálló Lakások és Irodák egy Modern társasházban

Debrecen város szívében, a településközponti övezetben elhelyezkedő lakóépület egy modern karakterű, 62 lakásból álló, 2 lépcsőházas, pince + földszint + 4 emeletes lapostetős épület lesz, 4 földszinti irodaegységgel, valamint az épület alatt kialakítandó 58 parkolóhellyel. Az egységes, igényes designú lakókomplexum harmonikusan illeszkedik a szomszédos ingatlanok paramétereihez, kialakítva ezzel a zártsorú lakóépület jellegét.

Az emeleti lakások kiemelkedő kényelmet biztosítanak a lakóknak, hiszen teraszok és loggiák kerülnek kialakításra, teremtve ezzel egy kellemes lakókörnyezetet a magasabb szinteken.

A földszinti lakások különlegessége, hogy terasszal és saját kertkapcsolattal rendelkeznek, lehetővé téve a lakóknak a saját kertjük élvezetét.

Az épület fűtése a városi távfűtési hálózatra csatlakozik, az előre kiépített ágon keresztül. Az ingatlanok mindegyikébe egyedi hőmennyiségmérő kerül felszerelésre, lehetővé téve a lakóknak a fűtési költségeik pontos szabályozását.

A lakásokban és az irodákban korszerű hűtő-fűtő levegős hőszivattyús berendezések kerülnek beépítésre, biztosítva a komfortos hőmérsékletet minden évszakban.

Az épület kényelmét tovább növeli a két elektromos üzemű személyfelvonó, melyek segítik a tulajdonosok és lakók könnyű közlekedését az emeletek között.

A parkolási lehetőségek kiválóak, hiszen a pinceszinten saját parkolóház épül, ahol elegendő parkolóhely áll rendelkezésre a lakók és irodahasználók számára. Ezzel a projekttel egy modern és kényelmes lakókörnyezet jön létre Debrecen város szívében, kielégítve a lakók és irodahasználók minden elvárását.

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről