g-remarketing
Menü

Debrecen Belvárosában exkluzív lakások eladók

  • Ingatlanok száma: 10
  • Építkezés kezdete: 2020.02.28
  • Eladó ingatlanok: 9
  • Építkezés vége: 2020.12.31
  • Ingatlanok méretei: 33-84 m²
Új építésű projekt leírás

Eladó exkluzív lakások a Belváros – kis lakásszámú - társasházában, a Bajcsy Zsilinszky utcán.

A változatos méretű lakások az elsőtől a harmadik emeletig helyezkednek el, a 33 nm-től a 84 nm-es lakásokig. A társasházban megtalálhatók a fiatalos, kisebb garzonlakások valamint a kis családosokat is kiszolgáló 2, 3 szobás ingatlanok is.

Az épület földszintjén irodahelység kerül elhelyezésre, a pinceszinten pedig teremgarázs helyek lesznek kialakítva, melynek árai 3,5 MFt, vásárlásuk nem kötelező.

A projekt beruházója magas minőségben, igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás, az otthonosság érzését keltő – élhető alapterületek kialakítását szem előtt tartva tervezte meg az alaprajzi kialakításokat. Valamint a beruházó környezettudatosságának köszönhetően a legkosszerűbb technológiákat alkalmazza a lakások kialakításánál, a hősszivattyús fűtési és mennyezethűtési rendszer padlófűtéssel kombinálva maximálisan kielégíti vevőinek igényeit, valamint tovább növeli elégedettségüket.

Az épület elhelyezkedése és a lakástípusok egyértelművé teszik, hogy ez a társasház azoknak épül, akik szeretik a belvárost, mégis szeretnének kellő távolságban lenni a zavaró forgatagtól, hogy kiélvezhessék modern és fiatalos otthonuk kényelmét – legyen szó akár saját lakásunkról, akár befektetésre vásárolt ingatlanunkról.

Bővebb információért keressen bizalommal!

Ingatlanok