g-remarketing
Menü

Egyetem közeli luxus lakások

  • Ingatlanok száma: 38
  • Építkezés kezdete: 2019.09.30
  • Eladó ingatlanok: 38
  • Építkezés vége: 2021.05.31
  • Ingatlanok méretei: 38-97 m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen frekventált részén, Egyetem városrészben modern, gyönyörű 6 emeletes társasházban kínálunk eladó lakásokat. A tervezés során sikerült változatos elrendezésű és méretű ingatlanokat kialakítani, így kínálatunkban a 37 nm-től egészen a 98 nm-es lakásokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont vagy akár befektetést.

A társasház pinceszintjén teremparkolók, földszintjén üzletek, a 6 emeleten pedig lakások helyezkednek el, minden lakáshoz terasz tartozik, amelynek legkisebb mérete 11 nm. Valamennyi ingatlanban amerikai konyhás nappali kerül kialakításra, ahol a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 17 nm-t. Az épületben egy 13 személyes felvonó is beépítésre kerül, amely a mélygarázstól a 6. emeletig közlekedik. 

Az épület megtervezésénél fontos szempont volt a nagy erkélyek és üvegfelületek kialakítása, mely jellegzetes, egyedi megjelenést ad az épületnek. A társasház tükrözi a luxust, a tökéletességet, de ezt nem csak külsőleg, hanem belsőleg a lakások elrendezésében, kialakításában is.

A lakások okosotthon felszerelést kapnak, amivel magas szinten megfelelnek a kor követelményeinek, segítségével irányíthatja a garázskaput, a lakása hűtés-fűtését, valamint az árnyékolását, akár távolról, akár otthonról.

A társasház fűtésére hőszivattyús rendszer kerül kialakításra, mennyezeti fűtés-hűtéssel, padlófűtéssel, ami garantálja az egyenletes hőmérsékletet minden évszakban, kedvező rezsiköltség mellett.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.

Ingatlanok