g-remarketing
Menü

Eladó belvárosi prémium lakások a Széchenyi Residence-ben

  • Ingatlanok száma: 54
  • Építkezés kezdete: 2017.09.30
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2019.11.30
  • Ingatlanok méretei: 42-105 m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen lüktető belvárosában lelt otthonra ez az egyedülálló, prémium kategóriás ingatlanokat felsorakoztató fejlesztés. A táblabíróság közvetlen közelében elhelyezkedő, egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedő, értékálló ingatlanok hamarosan átadásra kerülnek.

A Széchenyi Residence elhelyezkedése figyelemre méltó: a városközpont közvetlen közelében, a Halköztől és a Kossuth tértől karnyújtásnyira, dinamikusan fejlődő környezetben található a projekt. A centrum közelségének köszönhetően a környék infrastruktúrája valóban minden igényt kielégít. A helyszín autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, és valódi szabadságot jelent, hogy megannyi üzlet, bevásárlóközpont, áruház, étterem és kávézó néhány perc sétával is megközelíthető. Költözzön ide, és a város azonnal a lábai előtt hever!

A projektet gondosan kidolgozott műszaki tartalma a prémium kategóriába emeli. A tervezés és kivitelezés fókuszában az ingatlanok értékállósága áll, melyet korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal kíván elérni a beruházó. Az épületek fűtését rendkívül gazdaságos üzemű központi távhő megoldás biztosítja, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással. A tetőre szerelt napelemek kiegészítő áramforrást biztosítanak, mely a társasház közös rezsiköltségeit majdnem teljes mértékben fedezi. A lakáselválasztó falazat fokozot hangszigeteléssel rendelkeznek, melynek köszönhetően jelentős mértékbenkiszűrhető a lakások közötti áthallás. További korszerű megoldások még: távirányítású alumínium redőnyök, lehúzható rendszerű szúnyogháló, padlófűtés, beépített klímaberendezés, víz távvezérlésű elzárása/nyitása, ingyenes burkolattervezés.

A földszinten irodák és kávézók kapnak helyet, a pinceszinten gépkocsi-beállók és garázsok kerülnek kialakításra. Ezek megvásárlására lehetőség van, de nem kötelező. Az emeleti lakások erkéllyel rendelkeznek, a IV. emeleten pedig tágas penthouse lakások kerülnek kialakításra nagyméretű tetőteraszokkal, egyedi kilátással. A közös helyiségekben tágas lépcsőház és magas minőségű, energiatakarékos, 8 személyes liftek kerülnek elhelyezésre.

A Széchenyi Residence a közvetlenül kapcsolódó Arany Residence-el azonos műszaki tartalommal rendelkezik. Az Arany Residence 36 eladó lakást kínál 42 nm-től 113 nm-ig, a Széchenyi Residence-ben 42 nm-től 105 nm-ig terjedő 54 lakásból lehet válogatni. Az Arany Residence lakásait ide kattintva megtekintheti!

Ha értékálló ingatlanba fektetné a pénzét, szeretne magas minőségű lakóházban otthonra találni és fontos Önnek a belváros közelsége, ne késlekedjen! Keressen meg minket, és elküldjük Önnek a részletes műszaki leírást, valamint választ kaphat további felmerülő kérdéseire is!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről