g-remarketing
Menü

Eladó belvárosi új lakások a Párizs Palace-ban

  • Ingatlanok száma: 10
  • Építkezés kezdete: 2019.05.01
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.12.31
  • Ingatlanok méretei: 43-111 m²
Új építésű projekt leírás

>>> Görgessen le a lakáslista megtekintéséhez! <<<

Debrecen pezsgő belvárosának forgatagában, a Fórum bevásárlóközpont szomszédságában 60 lakásból álló, egyedi megjelenésű, impozáns fejlesztés épül.

Prémium társasház

A belvárosi társasházban megvásárolható lakások változatos alapterülettel és elosztással érhetőek el, így befektetésnek és saját részre is ideális alternatívákat tud nyújtani.

A projektben mindegyik lakáshoz terasz tartozik, továbbá parapet nélküli széles üvegfalak nyújtanak csodálatos kilátást és beáramló fényességet a lakásokban. Az igényes belső kialakítás mellett a tervezők a közösségi terek és az épület esztétikájára is nagy hangsúlyt fektettek. Az lakóingatlan földszintjén kereskedelmi és irodaterek, recepció, edzőterem kerül kialakításra.

Ez nem minden! Az első emeleten egy 200 nm-es területen elhelyezkedő wellness részleg foglal majd helyet, élménymedencével, gőzkabinnal, amely a nap bármely szakaszában elérhető a lakók számára. A VI. emeleten tágas penthouse lakások épülnek nagyméretű tetőteraszokkal, egyedi kilátással.

Parkolásra a pinceszinten kialakított teremgarázsban lesz lehetőség. Ezek megvásárlása nem kötelező, ára: 2,8 MFt.

Központi elhelyezkedés

Az épület központi elhelyezkedésének köszönhetően egyszerűen, akár gyalogosan is elérhető minden, legyen szó akár a Fórum vagy a Pláza bevásárlóközpontról, éttermekről, üzletekről vagy a Kossuth térről, ahol számos rendezvény, karnevál vagy éppen kulturális program zajlik hónapról hónapra. Épp emiatt kiemelten kedvelt környék az külföldről érkező diákok számára is!

Már csak néhány elérhető lakás maradt! Részletekért keresse értékesítőinket és segítenek megtalálni az Önnek megfelelő ingatlant!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről