g-remarketing
Menü

Eladó családi házak Debrecen legújabb luxus lakóparkjában

  • Ingatlanok száma: 6
  • Építkezés kezdete: 2018.12.01
  • Eladó ingatlanok: 3
  • Építkezés vége: 2020.10.30
  • Ingatlanok méretei: 131-185 m²
Új építésű projekt leírás

Rendkívül elegáns családi házak kerülnek értékesítésre Debrecen kertvárosában épülő luxus színvonalú lakóparkban. Az önálló, zártsorú beépítésű családi házak 3 különböző ingatlantípushoz sorolhatók:

A. típusú ingatlan: 315 nm–es telek, 138 nm-es lakótér, 48 nm-es terasz, 30 nm-es garázs
B. típusú ingatlan: 405 nm-es telek, 188,6 nm-es lakótér, 71 nm-es terasz, 34,4 nm-es garázs
C. típusú ingatlan: 432 nm-es telek, 202 nm-es lakótér, 45 nm-es terasz, 34 nm-es garázs

Az épületek letisztult dizájnja a legkorszerűbb trendeket követi. Egyedülálló megjelenésével és precíz, minőségi kivitelezéssel a fejlesztés a prémium kategóriába sorolható. A stílushoz igazodva a teraszok, erkélyek üveg korlátot kapnak, a fehér és antracit színeket pedig a házat körülvevő zöldnövényes környezet egészíti ki. A lakásokban a radiátorok mellett padlófűtés gondoskodik a megfelelő kényelemről a mindennapokban.

Az idilli, családi házas környék az amerikai külvárosi hangulatot idézi, ideális környezet gyermekek felneveléséhez és a nyugodt mindennapokhoz. Ezzel egyidejűleg pedig a belváros is pillanatok alatt elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A városi közlekedést a Füredi út és a Böszörményi út megközelíthetősége könnyíti meg, a hétköznapi bevásárlást pedig a környező hipermarketek, például az Auchan és a Stop Shop közelsége teszi gördülékennyé.

Ha szeretne bővebb információt kapni az ingatlanokkal kapcsolatban, keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről