g-remarketing
Menü

Eladó lakások Debrecen kedvelt részén, 6 lakásos társasházban

  • Ingatlanok száma: 3
  • Építkezés kezdete: 2019.03.31
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.03.31
  • Ingatlanok méretei: 61-69 m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen kiemelten kedvelt részén, Nyulas városrészen, a Nagyerdő közelében, csendes új építési lakónegyedben 6 lakásos társasház épül.

A két emeletes épület eltérő méretű többszobás lakásokból áll. A földszinten egy nagyobb kertkapcsolatos lakás, az első emeleten egy nagyobb és egy közepes méretű loggiás és egy közepes méretű kertkapcsolatos lakás helyezkedik el, míg a második emeleten pedig kettő darab penthouse jellegű lakás kerül kialakításra.

A társasház tetején napelemes rendszer kerül kialakításra, ami azt jelenti, hogy a tetőre felszerelt napelemek az előzetes számítások alapján nagyban fedezni fogják a lakások fűtési energiaszükségletét.

Kertvárosi környezet

Nyulas városrész egy kellemes, csendes részként ismert környék Debrecenben.  A belváros 5-10 perc alatt elérhető autóval valamint több buszjárattal, így ha valaki a pezsgő belváros adta lehetőségekre vágyik, azt a belvárosi közelségnek köszönhetően hamar elérheti.

A folyamatos beruházások és a kereslet miatt is ez a környék igen népszerű és felértékelődött területe Debrecennek. Így ha Ön is egy modern, családias környezetben keresi otthonát, ne habozzon, keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Ingatlanok