g-remarketing
Menü

Eladó lakások Debrecenben, az Ispotály utcában - II.ütem

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 100
  • Építkezés kezdete: 2018.05.01
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.06.30
  • Ingatlanok méretei: - m²
Új építésű projekt leírás

Eladó új építésű lakások Debrecen déli részén, a belvároshoz közel, a jelenleg épülő Intermodális központtól 5 percre. A projekt 3 ütemben valósult meg, az első ütem lakásai elkeltek, a második ütemben összesen 100 db lakást alakítottak ki két különálló épülettömbben, a harmadik ütemben pedig 48  db lakás került megépítésre.

A harmadik ütem lakásait ide kattintva  megtekintheti.

Elhelyezkedés szempontjából a lakópark jól megközelíthető, a távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megállók pár perc sétára találhatóak, a városi közlekedés egyszerű és gyors. A lakópark szomszédságban minden fontos intézmény, üzlet megtalálható: óvoda, egészségügyi intézmény, patika, kereskedelmi egységek, továbbá az új pályaudvar elkészülte során megépülő üzletek és éttermek is gondoskodnak majd a lakók kényelméről.

A fejlesztés 18 ezer négyzetméteres telken valósult meg, ahol a két épülettömb mellé újabb két 4 emeletes épülettömböt húztak fel. Az épületekben lift került kialakításra, a lakások fűtését központi gázkazán biztosítja, lakásonkénti egyedi méréssel. 

A gépkocsi tárolására a pinceszinten kialakított teremgarázsban biztosított a parkolás, az üzletekhez továbbá a felszínen is lesz parkolási lehetőség biztosítva. A garázsok mellett egyedi és közösségi tárolók is rendelkezésre állnak. A földszinti lakásokhoz fedett terasz, az emeleti lakásokhoz pedig loggia tartozik.

A tervezésnél hangsúlyos szerepet kaptak a modern formák és a zöld környezet, így a kivitelezés során a korszerű épülettömbök között jelentős arányú zöldfelület került kialakításra. Az épület által határolt modern, belső udvarban kerthangulatos leülős helyeket is kialakítottak, melyek lehetőséget adnak a pihenésre, kikapcsolódásra. Ez a járműforgalomtól teljesen elzárt, világos, tágas, gondozott kert nyugalmas életteret biztosít az itt élők számára.

Érdeklődjön nálunk a további információkról és lehetőségekről!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről