g-remarketing
Menü

Lux Rezidencia

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 1
  • Építkezés kezdete: 2024.06.24
  • Eladó ingatlanok: 1
  • Építkezés vége: 2025.12.31
  • Ingatlanok méretei: 320-320 m²
Új építésű projekt leírás

Lux Rezidencia - Exkluzív otthon, természetes nyugalomban

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy az Ön új otthona legyen ez a Debreceni gyöngyszem! Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is megmutathassuk, milyen egyedi értékekkel rendelkezik ez az ingatlan.

Ez a családi ház tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, de mégis kozmopolita életmódot keresnek. A Nagyerdei övezet számos szabadidős tevékenységhez kínál lehetőséget, így nem csak a tökéletes otthona lehet, hanem az aktív pihenés helyszíne is.

Az ingatlan nemcsak kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, de a modern építészi megoldások és a minőségi anyagok felhasználása is megkülönbözteti a piaci kínálattól. Az otthon nem csak kényelmes, de stílusos is, tökéletes választás azok számára, akik értékelik a modern dizájnt és a természet közelségét

Az ingatlan kialakítása során kiemelt szerepet kapott a fény és a tér harmonikus összjátéka. A napfényes helyiségek gondoskodnak arról, hogy otthona mindig világos és meleg legyen. Az óriási ablakoknak köszönhetően az ingatlanban élők minden nap élvezhetik a kert látványát és az erdei környezet közelségét.

Eladó egy rendkívül modern családi ház a Debrecen Nagyerdei övezetben, az erdő szélén. Ez az 320 négyzetméteres ingatlan egy 1 100 négyzetméteres telken fekszik, és két belső szinttel rendelkezik. A fényűző otthon nemcsak medencével, de egy napfényes terasszal, valamint egy hatalmas nappalival is büszkélkedhet, ami óriási üvegfelületekkel van kiegészítve. Az épület tégla szerkezetű, kertre néző kilátással, így garantáltan minden igényt kielégít.

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről