g-remarketing
Menü

Nagyerdei okosotthonok

1/
Kattintson ide a képek nagyméretű megtekintéséhez.
  • Ingatlanok száma: 40
  • Építkezés kezdete: 2019.09.30
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2021.12.31
  • Ingatlanok méretei: - m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen frekventált részén, Egyetem városrészben modern, gyönyörű 6 emeletes társasházban kínálunk eladó lakásokat. A tervezés során sikerült változatos elrendezésű és méretű ingatlanokat kialakítani, így kínálatunkban a 37 nm-től egészen a 98 nm-es lakásokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont vagy akár befektetést.

A projekt magas színvonalát biztosítja:

- megújuló energia használata
- hőszivattyús mennyezeti fűtés- hűtés
- padlófűtés
- okosotthon megoldások
- nagy üvegfelületek
- prémium hő és hangszigetelés
- beépített elektromos alumínium redőnyök

A társasház pinceszintjén teremparkolók, földszintjén üzletek, a 6 emeleten pedig lakások helyezkednek el, minden lakáshoz terasz tartozik, amelynek legkisebb mérete 11 nm. Valamennyi ingatlanban amerikai konyhás nappali kerül kialakításra. Az épületben egy 13 személyes felvonó is beépítésre kerül, amely a mélygarázstól a 6. emeletig közlekedik. 

Az épület megtervezésénél fontos szempont volt a nagy erkélyek és üvegfelületek kialakítása, mely jellegzetes, egyedi megjelenést ad az épületnek. A társasház tükrözi a luxust, a tökéletességet, de ezt nem csak külsőleg, hanem belsőleg, műszaki tervezésben és kialakításban is tartani tudja.

A lakások okosotthon felszerelést kapnak, amivel magas szinten megfelelnek a kor követelményeinek. Elektromos eszközei segítségével irányíthatja a garázskaput, zárakat, a lakása hűtés-fűtését, valamint az árnyékolását - otthonról, de akár távolról is.

A társasház fűtésére kialakított hőszivattyús rendszer mennyezeti fűtés-hűtéssel, padlófűtéssel üzemel, amely garantálja az egyenletes hőmérsékletet minden évszakban, miközben rendkívül kedvező költséggel működtethető. Az egyik legkorszerűbb energetikai rendszer kerül így kialakításra. 

Szintenként 5 lakás épül, melyek 2 szobásak, viszont az 1-es és 2-es, valamint a 4-es, 5-ös lakástípusok összevonhatóak. Így alakíthatóak ki a 4 szobás lakások, melyek a lenti listában külön lakásként feltüntetésre kerültek.

A további információkról, fizetési feltételekről kérjen tájékoztatást kollégáinktól!

Ingatlanok

Érdeklődjön a projektről