g-remarketing
Menü

Új építésű lakások a Nagyerdő kiemelt övezetében.

  • Ingatlanok száma: 237
  • Építkezés kezdete: 2016.07.01
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2017.08.31
  • Ingatlanok méretei: 29-120 m²
Új építésű projekt leírás

Új építésű lakások Debrecen kiemelt övezetében, Nagyerdőn az Egyetemekhez közel. Magas műszaki tartalommal, modern technológiával épült ez a többlakásos, 3 épületből álló lakópark. Minden lépcsőházban a magas komfortszint biztosítása érdekében 2 db lift került beépítésre, melyből az egyik teherfelvonó kivitelű, a lakók kényelmét biztosítva. A különböző méretű, és elrendezésű lakások, fűtését központi gázkazán biztosítja, lakásonkénti egyedi méréssel, a hűtésről klímakonvektor gondoskodik. Ideális otthont biztosít mind a családok, mind pedig a városban tanuló diákok számára. Tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető.

A 224 lakásos társasház különleges, extravagáns homlokzatával kiemelkedik a korábban épült lakóházak közül, mindemellett a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak egy járműforgalomtól elzárt, tágas, zöld belső parkot, játszóteret fognak közre.

A párhuzamosan elhelyezkedő épülettömbök és a köztük megjelenő zöld sávok izgalmas térélményt hoznak létre. Zöld tetőkertek, napos belső udvarok, a megszokottól tágasabb, élhető teraszok különböző variációi jelennek meg. A három lakóegységet összefogó, szinte az utcaszint felett lebegő kert, a lakótömbök helyenként összefonódó szintjei, továbbá a lakásokhoz kapcsolódó teraszok homlokzati lezárásaként megjelenő, függőleges és vízszintes osztású építészeti elemek különleges megjelenést, sajátos, egyedi karaktert kölcsönöznek az építménynek.

Ingatlanok