g-remarketing
Menü

Eladó lakások Debrecen Postakert városrészén

  • Ingatlanok száma: 18
  • Építkezés kezdete: 2018.05.18
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2019.08.31
  • Ingatlanok méretei: 51-90 m²
Új építésű projekt leírás

Debrecen Belvárosának közelében, a Postakert városrészen, modern kivitelű, minimalista stílusjegyeket magában hordozó, 3 emeletes, liftes társasházban, új építésű lakások megvásárolhatók.

A társasház nem messze helyezkedik el a pezsgő belvárostól. Az új építésű lakóingatlanban 18 db lakás, 2 db iroda, valamint 20 db gépkocsi beálló lesz kialakítva. Vásárlóink különféle ingatlantípusok közül válogathatnak, melyek 51-90 nm közötti méretűek. Az épülethez tartozik egy külön elkerített, parkosított udvar, mely biztonságos teret biztosít a gyermekek számára, és kellemes helyszínt kerti sütésekhez.

A projekt magas műszaki tartalommal, korszerű építőanyagokból, jól kidolgozott tervek alapján készül, a legújabb hőtechnikai és építési szabványoknak megfelelően, modern, precíz kivitelezéssel.

Az élhető elrendezésű teraszos lakások ideális választást jelenthetnek fiatal párok, családok vagy akár befektetők számára is.

A lakásokhoz igény szerint parkoló vásárlására van lehetőség!

CSOK igénybe vehető!

Amennyiben modern és korszerű megoldásokkal épült otthonra vágyik, amely a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült, forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel!

Ingatlanok